siriabrahamsen_didot.png
 
IMG_9216.jpg
Mitt mål er å gjøre det lettere å være menneske, ikke med å tenke positivt, men ved å styrke motet og evnen til å tåle ubehagelige situasjoner. Jeg snakker om det å være et plussmenneske, om de små endringene vi kan gjøre for å bety en forskjell. Hvordan kan vi oftere gjøre mer av det som vi vet er så bra? Ofte så er det et gap mellom gode tanker og gode handlinger. Det gapet vil jeg bygge bro over.
— Siri Abrahamsen, daglig leder og skaper av GLEDING™

daglig LEDER, FOREDRAGSHOLDER, FORFATTER OG SKAPER AV GLEDING™

De siste årene har jeg reist over hele landet og møtt titusenvis av små og store mennesker. By og bygd, alle former og farger. En ting slår meg igjen og igjen - vi er forskjellige, ja, men vi ønsker alle å bety noe, bli anerkjent og ha gode dager. Det er noen universelle sannheter mellom oss mennesker, et smil funker i hele verden - vi gråter og vi ler. Vi trenger å høre til og vi trenger andre mennesker som legger merke til oss.

Vi bor i ett av de beste landene i verden - jeg vil og at vi skal være verdens vennligste land. Å skape en verden av empati er min drøm og mitt mål. Når vi søker å forstå hverandre blir vi gode lyttere, vi bryr oss og vi blir klokere.

Hvilke verdier drives vi av, hvilke holdninger begrenser oss, hva skaper motivasjon, hva gir gode samtaler, hvordan vi kan bli modigere oss i mellom og hvordan vi kan gjøre mer av det vi vet er smart. Jeg stiller spørsmål ved de sannhetene vi tar for gitt.

Gjennom å gjøre store ord og visjoner om til hverdagslig praksis, ønsker jeg å skape engasjement og ønske om å gjøre en positiv forskjell. 

GOD MORGEN NORGE, TV2

bfd1c9.jpg
 

Erfaring og formell utdannelse

Siri har en Bachelor i Management fra BI og toårige studier i religion, sosiologi og sosial-antropologi. Hun er sertifisert Co-Active Coach fra Coaches Training Institute (CTI) og sertifisert i Team Management Profile (TMP). Siri har jobbet som mellomleder og daglig leder i ELIXIA, og som konsulent innen ledelse og organisasjonskultur i selskapet Mindup i Stavanger. Allerede som 12 åring begynte Siri med mental trening, ettersom hun var en aktiv tennisspiller med 6 NM titler i juniorklassene.

I 2016 startet utviklingen og formidlingen av konseptet Gleding™. Hun har skrevet fire bøker: “Historien om deg”, “Gleding”, “Feiling” og “Undring i følelsesuniverset”, hun har og skapt sitt eget forlag.

Siri har de 7 siste årene levert kurs, workshops og foredrag på fulltid for titusenvis av mennesker i Skandinavia.